Παναγιώτης Σωτηρίου, Χειρουργός Οδοντίατρος, DDS

Παναγιώτης Σωτηρίου, Χειρούργος Οδοντίατρος

Ο Παναγιώτης Σωτηρίου του Δημητρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άσσο Κορινθίας.

Το 2014 ολοκλήρωσε τις σπουδές του Πανεπιστημίου Οδοντιατρικής με βαθμό  ‘’ Άριστα’’  και του απονεμήθηκε ο τίτλος Χειρούργος Οδοντίατρος , DDS.

Το 2014-2015 διετέλεσε την στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και κατά την διάρκεια αυτής έφερε εις πέρας όλες τις δραστηριότητες του οδοντιατρικού τμήματος,  ενώ παράλληλα εργαζόταν σε εξωτερικά οδοντιατρεία της Αθήνας. 

    Το 2015-2018 εργάστηκε εθελοντικά σε δύο κλάδους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών του Γναθοχειρουργικού τμήματος καθώς και του Οδοντιατρικού.  Έλαβε μέρος σε όλες  τις δραστηριότητες ( εξαγωγές εγγλείστων δοντιών, αντιμετώπιση και σχέδια θεραπείας έκτατων περιστατικών, ενδοδοντικές  θεραπείες , περιοδοντικές θεραπείες και προφορικές παρουσιάσεις στο πρόγραμμα ‘’ Συνεχιζόμενη εκπαίδευση του Νοσοκομείου’’.

   Έχει ενεργή συμμετοχή έως και σήμερα , σε δεκάδες συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με σκοπό να προσφέρει στους ασθενείς του, τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, συνδυάζοντας τις  πιο πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο της οδοντιατρικής. 

   Διατηρεί μία υπερσύγχρονη κλινική μονάδα οδοντιατρικής φροντίδας στο κέντρο της  Κορίνθου, παρέχοντας υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις για την θεραπεία οποιασδήποτε νόσου.  

Καλέστε μας για Ραντεβού